We mogen weer trainen!!

Na de aangekondigde versoepelingen per 5 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

• Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.
  • Binnensportaccommodaties mogen open. Zaalvoetballers vanaf 18 jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Zaalvoetballers tot en met 17 jaar mogen trainen en jeugdwedstrijden spelen tegen voetballers van andere verenigingen.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie

Bron: KNVB site https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal