Nieuwsberichten

VVK biedt VV Groningen en Potetos kantine aan (update)

Maandagavond tijdens het overleg tussen VVK, Potetos, de gemeente en VV Groningen is naar voren gekomen dat VVK haar kantine ter beschikking heeft gesteld voor VV Groningen en Potetos. Een zeer mooi en dankbaar gebaar wat ons in ieder geval in staat stelt om door te kunnen voetballen. De afspraak is gemaakt dat we van de faciliteiten van VVK gebruik mogen maken en dat de vrijwilligers van Potetos en VV Groningen zullen meedraaien bij  o.a. kantinediensten en andere voorkomende werkzaamheden.

Bij de inspectie van het gebouw is naar voren gekomen dat de constructie, zoals die er nu staat, geen verdere schade heeft opgelopen door de brand. De kleedkamers 1,2,7 en 8 zijn zelfs in tact gebleven. Zodra deze zijn schoongemaakt kunnen ze weer gebruikt gaan worden. Dit betekend dus ook dat er komend weekend door alle elftallen van VV Groningen gespeeld kan worden op het Sportpark Het Noorden.

Door de brand is de verlichting van veld 1 defect, de verwachting is dat dit voor donderdag hersteld zal zijn zodat alle elftallen ook weer kunnen trainen. Het 1e elftal van VV Groningen zal in ieder geval donderdag op ons eigen sportpark trainen.
Zodra er meer nieuws is zal dit via de site en onze facebook pagina worden gedeeld.

Update:De verlichting is hersteld, er kan donderdag door alle elftallen van VV Groningen worden getraind.

 

Het Bestuur

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image