Nieuwsberichten

VV Groningen gelijk tegen Marum

Het begin was in elk geval spectaculair, in de eerste minuut kopte Marum de bal van de lijn na een hoekschop van Jhonny Meter, een minuut later schoot Marum van een meter of 16 op de lat. Het eerste kwartier was veelbelovend, het spel golfde op en neer met kansen over en weer. Daarna ging de storm een beetje liggen en werd het aantal kansen wat schaarser. Op slag van rust was VVG nog even dreigend, maar een treffer bleef uit,
rust 0-0.

Na rust sloeg Marum in korte tijd twee keer toe. Uit een corner werd in de 49′ minuut de 0-1 gescoord, luttele minuten later werd een voorzet koel binnen getikt en stond het in een zucht en een scheet 0-2. Het duurde even voor VVG de schrik te boven was. Na een omzetting ging VVG achterin 1 op 1 spelen, het was de aanzet voor een 25 minuten durend offensief. VVG zocht veelvuldig via de vleugels de aanval. Met opportunistisch spel werd Marum met de rug tegen de muur gezet. De gasten moesten het hebben van counters, maar achterin was VVG goed bij de les en zo werden gevaarlijke tegenstoten in de kiem gesmoord. De aansluitingstreffer liet ondertussen lang op zich wachten, maar in de 80′ minuut was het dan toch raak. Een indraaiende corner van Meter werd door Gregory Daalman getoucheerd, 1-2. VVG zette nog heviger aan, Marum wankelde en in de 88′ minuut viel de gelijkmaker dan ook. Prima voorzet van Jamie Walstra, dito kopbal van Giovanni Salvo, 2-2.
Er restte toen inclusief blessuretijd nog 6 minuten, VVG ging naarstig op zoek naar de winst, maar Marum overleefde enkele penibele situaties waardoor het dus bij 2-2 bleef.
Omdat ook medekoploper Stadsark gelijk speelde blijft het dicht op elkaar staan in 3C.

 

Bron:https://abubakaridevries.wordpress.com/

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image