Vacature Pennigmeester

VV Groningen is per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich prettig voelt bij getallen en zich als medebestuurder voor onze vereniging wil inzetten.

Inhoudelijk

• De penningmeester is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en bestuur van de vereniging en maakt samen met de voorzitter en secretaris deel uit van het dagelijkse bestuur van onze vereniging.

• De penningmeester is primair verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging en alle financiële transacties die plaatsvinden.

Taken

1. Mede opstellen van de begroting en bijhouden van het budget
  2. Verantwoording van gemaakte kosten en ontvangsten
  3. Bijwonen bestuursvergaderingen 1x per maand