Kids United deelt collecte opbrengst met VVG en Potetos

Inmiddels zijn er al allerlei initiatieven gestart om de clubs op het sportpark Het noorden te ondersteunen. een van de acties is een collecte voor Kids United bij de wedstrijd FC Groningen – Heracles van zaterdag as.

Kids United heeft besloten om de opbrengst van deze collecte te delen met VVG en Potetos. Een zeer mooi en warm gebaar. Lees onderstaand het door Kids United uitgebracht facebook bericht

Kids United deelt opbrengst collecte.
Zoals we gisteren al konden melden zijn er allerlei prachtige initiatieven ontstaan om Kids United te helpen. We zijn heel erg blij om te merken dat iedereen zo met ons meeleeft. Met deze hulp zijn we hopelijk zo snel mogelijk weer in staat om onze activiteiten met eigen middelen aan te bieden.

Nu de rookwolken letterlijk weer zijn opgetrokken, kunnen alle clubs op Sportpark het Noorden de balans opmaken.
Om te zorgen dat niet alleen wij, maar ook onze zwaar getroffen buren zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen, heeft Kids United besloten om de opbrengst van de collecte voor de Stichting , die aanstaande zaterdag in het Noordlease Stadion wordt gehouden, te delen met VVG en V.V.Potetos.

.