In memoriam Chris mulder sr.

Op dinsdag 24 november is, in de leeftijd van 83 jaar, Chris mulder sr overleden.

Chris is vele jaren actief geweest binnen onze vereniging, de meeste zullen hem met name herkennen bij zijn betrokkenheid bij het veteranen elftal op de zondagochtend. Met dit elftal beleefden hij vele avonturen op en rond het voetbalveld maar zeker ook met de uitstapjes naar Valkenburg. In de verhalen zullen velen met een glimlach aan hem denken. Helaas hebben we Chris door zijn afnemende gezondheid al een aantal jaar moeten missen op ons sportpark.

Zijn betrokkenheid bij VV Groningen is door de club gewaardeerd met een ere lidmaatschap.

Gelegenheid tot condoleren is er op zaterdag 28 november tussen 17:00 en 17:45 uur bij Yarden Crematoriumlaan 2 in Groningen. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Wij wensen zijn vrouw Aukje, kinderen, klein- en achterkleinkinderen veel sterkte met het verlies van deze unieke man.

Het bestuur.

cm sr

1 Response

1. Ronald

Familie mulder, heel veel sterkte met het verlies van deze geweldige man.
    Altijd in coor een grap en samen met appe en pa een echte vvg-er.

Namens mijn moeder, broer en mijzelf heel veel sterkte