Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2017

Het bestuur van VV Groningen wenst al haar leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2017.
Het jaar 2016 is bijna voorbij, maar wat een jaar is het geweest voor onze club. Sportief een topjaar met de promotie van het 1e elftal naar de 2e klasse, het bereiken van de halve finale in de districtsbeker en het mogen meedoen aan de KNVB  beker.

Helaas ook het jaar waarin onze kantine door brand is verwoest. Een grote aderlating voor onze club aangezien de kantine de belangrijkste bron van inkomsten is voor onze vereniging. Gelukkig hebben we aan VVK een zeer goede buur waar we sinds september de accommodatie mee delen. Op dit moment zijn de eerste gesprekken met de clubs op het Sportpark het Noorden met de gemeent over de wederopbouw al geweest en is er al een eerste aanzet gegeven tot een tekening voor de herbouw van de accommodatie ons sportpark.
In januari zullen de gesprekken weer worden voortgezet en zodar er meer nieuws zullen we dit melden.

Het bestuur.