Corona regels per 29 september

Beste leden en vrienden van VV Groningen,

Nu de overheid heeft besloten om de corona regels weer aan te scherpen heeft dat ook invloed op het voetbal en op ons als club VV Groningen.
Zoals bekend mag er wel getraind en gevoetbald worden echter zonder publiek en met een gesloten kantine. de huidige maatregelen gelden in ieder geval voor de komende 3 weken.

Belangrijk om te weten is, dat op het publiek na, alle personen welkom zijn die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs.

Wij willen dan ook iedereen vragen om de afgekondigde regels te respecteren zodat iedereen die betrokken is bij de wedstrijden ook in alle rust zijn werk kan doen, we rekenen op een vlekkeloze medewerking van alle VVG’ers. Alle gestelde regels van de KNVB kun je via deze link nalezen.