Nieuwsberichten

Benefietavond 5 november van 18:00 tot 01:00 uur met o.a. Jannes !!, veiling van shirts van Everton & FC Groningen en een grote verloting.

Op zaterdag 5 november organiseert VV Groningen een benefietavond ten bate van de herbouw van onze kantine die op 17 september jl door brand is verwoest.Tijdens deze avond kun je genieten van optredens van Jannes, Koos Jansen, Johan tel & Alex Wierenga.

Naast muziek is er ook een verloting met mooie prijzen en als klapstuk is er ook een veiling van unieke shirts van Everton en FC Groningen. Deze shirts zijn voorzien van handtekeningen van de huidige selectie. Je kunt hier al op bieden klik op deze link om een bod uit te brengen. Dit kan tot 5 november 21:00 uur.

Het feest is op sportpark Het Noorden, kaarten zijn € 10,- per stuk en zijn bij onderstaande personen en adressen te verkrijgen.

Reinie Kuiken
Ashley Roossien
Robert Bollegraaf
Karim Al Hanachi
Carlos Vijfschaft
Café Cheers
Amstel Café
Cafë Amicitia 2
Paddepoelbar
Lewenborgbar
Cafë Boone
PKC’83
VV Stadspark
Kantine VVK

Dus kom allemaal en steun VV Groningen!!!

2 Responses

  1. Frank

    Hallo,

    ik had gehoord dat de lijst met de uitslag van de verloting op de website zou komen te staan. Ik dacht misschien hier, maar zie hem nog niet. Of hangt die nu in de kantine van VVK? Dan ga ik daar snel weer eens langs.

    Alvast bedankt.

    Groet, Frank

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image