Aanmeldformulier

vv Groningen

Belangrijk om te weten bij aanmelden:
  • Met het ondertekenen ga je akkoord met de lidmaatschap en contributie.
  • Het lidmaatschap van VVG loopt van 1 Juli t/m 30 Juni.
  • De contributie kun betaal je in 1x of in termijnen. Dit kun je zelf regelen via de factuur die je per mail ontvangt van Clubcollect die je namens VVG krijgt.
  • Geef wijzigingen in je gegevens door bij ledenadministratie: ledenadministratie@vvgroningen.nl.
  Belangrijk om te weten bij afmelden:
  • De uiterste opzegdatum is 1 juni. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.
  • Bij beëindiging van het lidmaatschap tijdens het sportseizoen geven wij geen restitutie van het lidmaatschap.
  • Je kunt het lidmaatschap alleen schriftelijk opzeggen door een mail te sturen naar ledenadministratie. Mondelinge opzeggingen bij (bestuursleden, trainers) worden niet geaccepteerd.
  • Zodra je jouw lidmaatschap schriftelijk hebt doorgegeven, controleren we als er aan de financiële verplichtingen is voldaan. Als dat het geval is word je uit het ledenbestand verwijderd.
  • Bij selectie elftallen dient het kledingpakket en voetbaltas worden ingeleverd.
  • De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld.
  • Door het verzenden van dit aanmeldformulier ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.