3e editie Gjaltema bokaal 9,11 en 13 augustus.

Op 9 , 11 , en 13 augustus zal er weer worden gestreden om de Gjaltema Bokaal.  Helaas is de opzet van dit toernooi door werkzaamheden aan één van de velden iets veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren. In plaats van 8 teams kunnen wij dit jaar maar 6 teams plaatsen , wel hebben wij weer 2 poules  die op afwisselend op de dinsdag en de donderdag gaan spelen. Op zaterdag 13 augustus zijn dan in de middag de finale wedstrijden.

Het programma deze week zal als volgt zijn ;

*  Dinsdag  9 augustus spelen de teams uit Poule A ieder 2 wedstrijden van 2x 25 minuten.
*  Donderdag 11 augustus spelen de teams van Poule B ieder 2 wedstrijden van 2x 25 minuten.
* Zaterdag 13 augustus spelende selectie teams om de prijzen, de finales zullen plaatsvinden vanaf 14.00 uur.

Op zaterdag wordt dan per team 1 wedstrijd gespeeld van 2x 45 minuten ( bij gelijke stand worden er penalty’s genomen ). Ook op de zaterdagmorgen hebben wij een klein toernooi opgezet voor de overige senioren, ook hier een kleine verandering i.v.m.  de beschikbaarheid van 1 veld . Dit toernooi zal worden gespeeld als 7 tegen 7 toernooi met onbeperkt wisselen van spelers , dit toernooi zal aanvangen om 9.30 uur en eindigen om 13.45 uur.

Na het voetbal gebeuren zal na de finale wedstrijd de prijsuitreiking plaatsvinden door de voorzitter van de v.v. Groningen. Als deze ceremonie heeft plaatsgevonden gaan we ons storten op de feestavond met live muziek.
Het toernooi kan mede door jullie weer een gezellig en sportief festijn worden en ook al onze vrijwilligers die klaarstaan , om jullie van je natje en hapje te voorzien zullen er alles aan doen om er weer  prachtige dagen van te maken.

Speelschema:

vvg schema